Programa Empenta XI

El programa d'acceleració de startups de base tecnològica
Inscriu-te aquí

Programa Empenta XI web

Què és?

Es tracta de la 11a Edició del programa d'acceleració i incubació per startups de base tecnològica i amb un fort component innovador, i que ofereix una metodologia pròpia, àgil i flexible.

El programa compta amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, ofereix una mentoria experta, i mobilitza la expertise dels professors de l'Esade Entrepreneurship Institute.

 

Descarrega't el programa complet

Organitzat per:

Logo Esade Creapolis

Amb el suport i la col·laboració de:

logo-ajuntament-sant-cugat

A qui va dirigit?

Es dirigeix a empreses recentment constituïdes o en procés de constituir-se i fins a 3 anys de vida, de base tecnològica i amb un fort component innovador.

Amb necessitats de finançament a curt o mig termini.
Preparades per començar a comercialitzar
Haurien d'estar ubicades a Catalunya
young-startup-entrepreneur-2021-09-24-03-57-19-utc

Què aportem a les startups participants?

 

L'objectiu del programa és ajudar a les empreses a través de dos vessants. La primera és a través de classes presencials, sessions plenàries,  en les quals, es treballen aspectes crítics de la gestió d'startups (finançament,màrketing, pla de socis, model de negoci...) i la segona font de servei per les empreses és el mentoring ad hoc que portarà a terme un equip d'experts.

 

18 hores de mentoria individual amb tutors especialitzats per treballar de forma personalitzada en els diferents mòduls: equip, model de negoci i finançament.

 

Acompanyament dels estudiants del màster de finances d'Esade. Els alumnes ajuden a realitzar el Business Plan, balances, Cash Flow o comptes de pèrdues i guanys, entre d'altres.

 

Accés al finançament mitjançant l'Investors Day, una jornada en la qual les startups del programa exposen els seus projectes per aconseguir finançament.

 

 La possibilitat d'allotjar-se al coworking per emprenedors de forma gratuïta durant la durada del programa, a més de les nostres sales de reunions. Aquest espai ofereix tots els serveis necessaris.


Coneix als experts

Edicions anteriors

HubSpot Video

Artícles d'interès

Formulari d'inscripció

female-office-workers-vertical-side-view-2021-09-24-04-03-35-utc

#EmpentaXI